Εταιρικό Προφίλ

12822734_10208909926488022_1638980377_o

Ο Αναπτυξιακός Κύκλος ιδρύθηκε το 1992 και από το 1995 λειτουργεί με τη νομική μορφή της ΕΠΕ. Κατέχει άδεια λειτουργίας από το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας καθώς και άδεια υπογραφής λογιστικών καταστάσεων Α’ Κατηγορίας. Ιδρύθηκε από την Κανακάρη Μαργαρίτα, η οποία έχει μέχρι σήμερα τη διεύθυνση του. Είναι πτυχιούχος οικονομολόγος του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κάτοχος άδειας Α’ Τάξης και η εμπειρία της στο χώρο ξεπερνά τα 35 χρόνια.

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες σε ένα μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων όλων των κατηγοριών καθώς και σε ιδιώτες. Είναι σύγχρονη, καινοτόμα, χρησιμοποιεί εξειδικευμένες εφαρμογές μηχανογράφησης και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Μέλη της ομάδας μας είναι 12 συνεργάτες με σπουδές και εμπειρία στη Λογιστική, τη Μηχανογράφηση και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στα Εργατικά και Ασφαλιστικά θέματα, στα  Οικονομικά και Φοροτεχνικά με τη δυνατότητα επιτυχούς αντιμετώπισης και λύσης προβλημάτων.

Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, των ραγδαίων οικονομικών εξελίξεων αλλά και των συνεχών λογιστικών, φορολογικών, εργατικών και ασφαλιστικών αλλαγών, ο Αναπτυξιακός Κύκλος παρέχει στους πελάτες του τη σιγουριά για ολόπλευρη και τεκμηριωμένη κάλυψη.